phpinfo();die(); Porgandi-juustukook - Koogid, tordid - Köök

Porgandi-juustukook

  • 10
  • 1 t 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Porgand lisab koogile mõnusa värvi ja mahlasuse.

Valmistamine

1. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sooda, fariinsuhkur, kaneel ja kookoshelbed.

  • jahu 3 dl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • sooda 1 tl,
  • fariinsuhkur 2 dl,
  • kaneel 2 tl,
  • kookoshelbed 100 g

2. Teises kausis sega siirup, peeneks riivitud porgandid, kahvliga peenestatud banaan, kooritud ja riivitud õun, õli, hapukoor ja munad. Vala segu jahusegusse ja sega ühtlaseks.

  • siirup 0.5 dl,
  • porgand (riivitud) 2 dl,
  • banaan (väike) 1 tk,
  • õun 1 tk,
  • õli 1 dl,
  • Tere hapukoor 20% 2 dl,
  • muna 2 tk

3. Täidise tegemiseks sega omavahel toorjuust, 1 dl hapukoort,3 muna, suhkur, vanillsuhkur ja sidrunimahl.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 500 g,
  • suhkur 1 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • sidrunimahl 0.5 tk

4. Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva tordivormi põhi ja servad küpsetuspaberiga. Vala porgandikoogi tainas vormi ja kata toorjuustukoogi seguga. Sega kaks tainast omavahel kahvliga läbi. Küpseta 175-kraadises ahjus 1 tund. Enne serveerimist jahuta täielikult.

Koostis

  • banaan (väike) 1 tk
  • fariinsuhkur 2 dl
  • jahu 3 dl
  • kaneel 2 tl
  • kookoshelbed 100 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • muna 2 tk
  • õli 1 dl
  • õun 1 tk
  • porgand (riivitud) 2 dl
  • sidrunimahl 0.5 tk
  • siirup 0.5 dl
  • sooda 1 tl
  • suhkur 1 dl
  • Tere hapukoor 20% 2 dl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 500 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud