phpinfo();die(); Porgandikook toorjuustukattega - Koogid, tordid - Köök

Porgandikook toorjuustukattega

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Imemaitsev porgandikook, millele lisab mahlakust toorjuustuglasuur.

Valmistamine

1. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Sega omavahel kuiv- ja maitseained.

  • muna 3 tk,
  • suhkur 3 dl,
  • jahu 3 dl,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • vanillisuhkur 2 tl,
  • kaneel 4 tl

2. Lisa munavahule kuivainesegu, riivitud porgand ja sulatatud või ning sega ühtlaseks. Tee küpsetuspaber niiskeks ja vooderda koogivorm ning vala tainas küpsetusvormi. Küpseta 200kraadises ahjus 35 minutit.

  • porgand (riivitud) 200 g,
  • Tere Või 82% 150 g

3. Lase koogipõhjal jahtuda. Samal ajal valmista glasuur. Vahusta toasoe või (50 g) ja toorjuust miksriga ja sega hulka tuhksuhkur. Laota kate jahtunud põhjale. Kaunista apelsinikoore ja kookoshelvestega.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 100 g,
  • tuhksuhkur 1.5 dl,
  • apelsinikoor 1 tk,
  • kookoshelbed

Koostis

  • apelsinikoor 1 tk
  • jahu 3 dl
  • kaneel 4 tl
  • kookoshelbed
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 3 tk
  • porgand (riivitud) 200 g
  • suhkur 3 dl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 100 g
  • Tere Või 82% 150 g
  • tuhksuhkur 1.5 dl
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud