phpinfo();die(); Punasesõstrakook martsipani ja keefiriga - Koogid, tordid - Köök

Punasesõstrakook martsipani ja keefiriga

  • 10
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt hapukas kook martsipaniga. 

Valmistamine

1. Mikserda või suhkruga heledaks vahuks. Lisa keefir, munad, manna ja sool. Lisa juurde jahu ja küpsetuspulber. Sega kõik ühtlaseks.

  • Tere Või 82% 200 g,
  • Hellus keefir 2,5% 200 ml,
  • muna 5 tk,
  • manna 1.5 dl,
  • sool 0.5 tl,
  • suhkur 6 spl,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • jahu 5 dl

2. Kalla taigen ahjuvormi. Riivi peale martsipan.

  • martsipan 130 g

3. Puista peale marjad, raputa peale 1 supilusikatäis suhkrut. Küpseta kook 180 kraadises ahjus 45 minutit.

  • punane sõstar 5 dl,
  • suhkur 1 spl

4. Serveeri soojalt koos klaasi külma piimaga.

Koostis

  • Hellus keefir 2,5% 200 ml
  • jahu 5 dl
  • küpsetuspulber 2 tl
  • manna 1.5 dl
  • martsipan 130 g
  • muna 5 tk
  • punane sõstar 5 dl
  • sool 0.5 tl
  • suhkur 7 spl
  • Tere Või 82% 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud