phpinfo();die(); Punasesõstratort - Koogid, tordid - Köök

Punasesõstratort

  • 12
  • 1 t 5 min
  • 0 vaatamist
Google+
Küpsetatud kohupiimatort punasesõstra kattega. Mõnusalt suvine ja maitsev.

Valmistamine

1. Purusta küpsised peeneks. Sulata või. Sega küpsisepuru sulatatud võiga ja suru see 26 cm diameetriga küpsetusvormi.

  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 250 g,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Vispelda kausis kohupiim munade ja 0,75 dl suhkruga. Vala küpsisepõhjale. Küpseta ahjus 200C kraadi juures 30-35 minutit. Lase täielikult jahtuda.

  • Tere vanillikohupiim 0,1% 500 g,
  • muna 3 tk,
  • suhkur 2 dl

3. Puhasta marjad. Pane želatiin 50 ml mahlaga punduma. Kuumuta ülejäänud mahl ja sulata sinna sisse pundunud želatiin ja 1,24 dl suhkrut. Lase jahtuda. Tõsta punased sõstrad koogile, vala peale jahtunud mahl ning hoia külmas 4 tundi.

  • punasesõstra mahl 2.5 dl,
  • želatiin 2 tl,
  • punane sõstar 300 g

4. Serveeri.

Koostis

  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 250 g
  • muna 3 tk
  • punane sõstar 300 g
  • punasesõstra mahl 2.5 dl
  • suhkur 2 dl
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 500 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • želatiin 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud