phpinfo();die(); Rabarberi-kaerahelbekook - Koogid, tordid - Köök

Rabarberi-kaerahelbekook

  • 12
  • 1 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane kohupiima-rabarberikook kaerahelbesel põhjal.

Valmistamine

1. Vahusta toasoe või 100 g suhkru ja näpuotsatäie soolaga. Seejärel vahusta sisse 1 muna.

  • suhkur 100 g,
  • Tere Või 82% 150 g,
  • muna 1 tk,
  • sool 1 näpuotsatäis

2. Sega võisegule hulka kaerahelbed, jahu ja mandlijahu. Suru taigen 26 cm diameetriga koogivormi ja küpseta 200C kraadi juures 15 minutit.

  • jahu 100 g,
  • kaerahelbed 100 g,
  • mandlijahu 80 g

3. Puhasta rabarberid ja lõika need 3 cm pikkusteks tükkideks. Kuumuta rabarbereid potis koos 100 g suhkru ja 5 spl veega kuni pehmed, lase nõrguda.

  • rabarber 600 g,
  • vesi 5 spl

4. Mikserda kohupiim, 3 muna, 100 g suhkrut, piim, vahukoor ja vaniljesuhkur. Lao rabarberitükid eelküpsetatud põhjale ning vala täidis peale. Küpseta ahjus samal temperatuuril 30-40 minutit.

  • Tere piim 2,5% 125 ml,
  • Tere vahukoor 35% 125 ml,
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 300 g,
  • vanillisuhkur 1 tl

5. Soovi korral võid serveerida kõrvale vahustatud vahukoort või jäätist.

Koostis

  • jahu 100 g
  • kaerahelbed 100 g
  • mandlijahu 80 g
  • muna 1 tk
  • rabarber 600 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 100 g
  • Tere piim 2,5% 125 ml
  • Tere vahukoor 35% 125 ml
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 300 g
  • Tere Või 82% 150 g
  • vanillisuhkur 1 tl
  • vesi 5 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud