phpinfo();die(); Rabarberi-karamelli plaadikook - Koogid, tordid - Köök

Rabarberi-karamelli plaadikook

  • 20
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne ja maitsev!

Valmistamine

1. Näpi või ja tordipulber ühtlaseks tainaks ja suru küpsetuspaberiga vooderdatud ahjupanni põhja. Kuumuta ahi 175 kraadini.

  • Juubeli tordipulber 1 pakk,
  • Taluvõie 72% 200 g

2. Tükelda rabarber ning sega suhkru ja kaneeliga. Põhjale raputa veidi riivsaia ja vala peale rabarberid.

  • kaneel 1 tl,
  • suhkur 0.5 kl,
  • rabarber 500 g,
  • riivsai 50 g

3. Katte jaoks vahusta munad ja suhkur. Sulata kastrulis või, lisa vesi ja lase korraks keema. Sega sulanud või munavahuga.

  • vesi 0.5 kl,
  • suhkur 1 kl,
  • muna 4 tk,
  • Taluvõie 72% 50 g

4. Viimasena lisa kaussi omavahel segatud kuivained. Vala kate rabarberitele ja küpseta 30-35 minutit. Lõika jahtunult ruutudeks.

  • nisujahu 300 ml,
  • küpsetuspulber 1 tl

Koostis

  • Juubeli tordipulber 1 pakk
  • kaneel 1 tl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • muna 4 tk
  • nisujahu 300 ml
  • rabarber 500 g
  • riivsai 50 g
  • suhkur 1.5 kl
  • Taluvõie 72% 250 g
  • vesi 0.5 kl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud