phpinfo();die(); Rabarberikook beseekattega - Koogid, tordid - Köök

Rabarberikook beseekattega

  • 10
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
See on tõeline pidulaua iludus. Hapud rabarberid ja magus beseekate, maitseb hästi!

Valmistamine

1. Sega jahu, sool ja suhkur omavahel. Lisa tükeldades või ning mudi tainast kuni tekib teraline mass. Lisa munakollane ja jogurt, sõtku ühtlaseks taignaks. Tee tainast pall, pane see toidukiles 30 minutiks külmkappi.

  • jahu 200 g,
  • suhkur 50 g,
  • sool,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • Hellus keefir 2,5% 1 spl,
  • muna 1 tk

2. Rulli tainas jahusel laual õhukeseks. Kata 24 cm suurune koogivorm küpsetuspaberiga ja suru rullitud tainas vormi põhja ning külgedele. Eelküpseta põhja 180C juures 5 minutit, laota rabarberitükid vormi ja küpseta veel umbes 15 minutit.

  • rabarber 700 g

3. Sega vaniljekohupiimakreem, muna, vaniljesuhkur. Vala segu rabarberitele ja küpseta veel 20 minutit.

  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 500 g,
  • vanillisuhkur 1 spl,
  • muna 1 tk

4. Kui kook on peaaegu valmis, nii et täidis ei ole enam vedel, vahusta munavalged sidrunimahla ja suhkruga kõvaks vahuks. Kata kook vahuga ja küpseta veel mõned minutid kuni vaht tippudest õrnalt kuldseks tõmbub.

  • munavalge 3 tk,
  • suhkur 150 g,
  • sidrunimahl 1 tl

Koostis

  • Hellus keefir 2,5% 1 spl
  • jahu 200 g
  • muna 2 tk
  • munavalge 3 tk
  • rabarber 700 g
  • sidrunimahl 1 tl
  • sool
  • suhkur 50 g
  • suhkur 150 g
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 500 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • vanillisuhkur 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud