phpinfo();die(); Rabarberikook mandlipuruga - Koogid, tordid - Köök

Rabarberikook mandlipuruga

  • 12
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlase täidisega rabarberikook, mida katab mõnusalt krõbe mandlipuru.

Valmistamine

1. Valmista põhi. Selleks näpi 300 ml jahu 100 g või ja näpuotsatäie soolaga läbi kuni tekivad hernetera suurused tükid. Lisa hulka 3-4 spl külma vett ja sõtku see ühtlaseks taignapalliks. Suru 26 cm läbimõõduga küpsetuspaberiga voodertatud vormi ja pane külma niikauaks kuni valmistad täidist ja katet.

  • jahu 300 ml,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • külm vesi 3 spl,
  • sool 1 näpuotsatäis

2. Valmista täidis. Puhasta rabarberid. Lõika tükkideks. Sega kausis omavahel rabarberitükid, kaneel, muskaatpähkel, 80 g jahu ja 200 ml suhkrut.

  • rabarber 600 g,
  • muskaatpähkel 0.25 tl,
  • kaneel 1 tl,
  • suhkur 200 ml

3. Valmista purukate. Haki mandlid suurteks tükkideks. Näpi kausis omavahel mandlid, 100 g külma võid 250 ml jahu ja 100 ml suhkruga niikaua kuni tekivad hernetera suurused tükid. Tõsta rabarberitükd põhjale, raputa sinna peale puru ja küpseta ahjus 200C kraadi juures 50-60 minutit.

  • mandlid 100 g

4. Serveeri soojalt jäätisega, sobib ideaalselt ka jahutatult.

Koostis

  • jahu 300 ml
  • kaneel 1 tl
  • külm vesi 3 spl
  • mandlid 100 g
  • muskaatpähkel 0.25 tl
  • rabarber 600 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 200 ml
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud