phpinfo();die(); Šokolaadi-kondenspiima toorjuustukook - Koogid, tordid - Köök

Šokolaadi-kondenspiima toorjuustukook

  • 12
  • 1 t 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kata kook meelepäraste marjadega ja tulemus on äärmiselt maitsev. 

Valmistamine

1. Küpsisepõhja valmistamiseks purusta küpsised köögikombainis. Lisa sulatatud või ning sega ühtlaseks. Suru küpsisesegu lahtikäiva koogivormi põhja.

  • šokolaadiküpsised 200 g,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Sega omavahel toasoe toorjuust, suhkrud, kondenspiim, sidrunimahl, munad. Lisa sulatatud šokolaad.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 720 g,
  • kondenspiim 400 g,
  • sidrunimahl 0.5 tk,
  • suhkur 3 spl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • muna 4 tk,
  • tume šokolaad 100 g

3. Kalla toorjuustusegu küpisepõhjale. Küpseta 160 kraadises ahjus 1 tund ja 15 minutit.

4. Lase enne serveerimist koogi täielikult jahtuda.

Koostis

  • kondenspiim 400 g
  • muna 4 tk
  • sidrunimahl 0.5 tk
  • šokolaadiküpsised 200 g
  • suhkur 3 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 720 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • tume šokolaad 100 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud