phpinfo();die(); Šokolaadi-punapeedikook - Koogid, tordid - Köök

Šokolaadi-punapeedikook

  • 12
  • 3 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kook, mida võid valmistada näiteks lihavõtte ajal.

Valmistamine

1. Sulata kausis kuumaveevannil šokolaad ja lase jahtuda.

  • tume šokolaad 250 g

2. Pane munad, suhkur ja õli suurde nõusse ja vahusta kuni segu on kreemjas. Sega eraldi kuivained: vaniljesuhkur, küpsetuspulber, sooda, sool, ja mandlijahu. Sega õrnalt läbi.

  • muna 3 tk,
  • muscovado või fariinsuhkur 150 g,
  • toiduõli 1 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • sooda 1 tl,
  • sool,
  • mandlijahu 40 g

3. Lisa riivitud peet ja jahtunud šokolaad ülejäänud tainale ning sega ühtlaseks.

  • punapeet (keedetud) 250 g

4. Vala tainas lahtikäivasse küpsetuspaberiga kaetud 26 cm läbimõõduga koogivormi ja küpseta ahjus 180 kraadi juures 60 minutit.

5. Katte jaoks sulata šokolaad vesivannil, lase jahtuda. Lisa suhkur ja hapukoor ning sega. Laota see koogi peale ja äärtele ning lase enne lahti lõikamist taheneda. Võid katta meelepäraste kaunistustega.

  • tume šokolaad 150 g,
  • tuhksuhkur 100 g,
  • Tere hapukoor 20% 100 g,
  • muna kujuga šokolaadikommid 100 g

6. Hoia mõned tunnid külmas kuni šokolaad on hangunud.

Koostis

  • küpsetuspulber 1 tl
  • mandlijahu 40 g
  • muna 3 tk
  • muna kujuga šokolaadikommid 100 g
  • muscovado või fariinsuhkur 150 g
  • punapeet (keedetud) 250 g
  • sooda 1 tl
  • sool
  • Tere hapukoor 20% 100 g
  • toiduõli 1 dl
  • tuhksuhkur 100 g
  • tume šokolaad 400 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud