phpinfo();die(); Sõstrane purukook - Koogid, tordid - Köök

Sõstrane purukook

  • 15
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Selles koogis on hea ära kasutada marju, mis suvest sügavkülma seisma on pandud. Kook sobib ideaalselt kokku vaniljejäätisega ning see maitseb ühtmoodi hästi nii soojalt kui ka külmalt.

Valmistamine

1. Mikserda toasoe või suhkruga läbi.

  • margariin 250 g,
  • suhkur 2.5 dl

2. Lisa munakollased ja mikserda veel. Lõpuks lisa jahu ning sega kõik ühtlaseks purutaoliseks tainaks.

  • munakollane 2 tk,
  • nisujahu 8 dl

3. Sega kausis sõstrad ja vanillisuhkur läbi ning jäta ootele.

  • Sõstrad (punased, mustad) 600 g,
  • vanillisuhkur 2 spl

4. Kata ahjuplaat (1/2 suurest ahjuplaadist) küpsetuspaberiga ning kalla 2/3 taignast ahjuplaadile. Aja laiali ning suru käeseljaga veidi tihkemaks kokku.

5. Kalla suhkruga marjad koogipõhjale.

6. Puista ülejäänud 1/3 tainapuru sõstardele ning küpseta kooki 200-kraadises ahjus 30 minutit.

Koostis

  • margariin 250 g
  • munakollane 2 tk
  • nisujahu 8 dl
  • Sõstrad (punased, mustad) 600 g
  • suhkur 2.5 dl
  • vanillisuhkur 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud