phpinfo();die(); Südamekujuline kräsupea - Koogid, tordid - Köök

Südamekujuline kräsupea

  • 8
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt mahlane südamekujuline kräsupea.

Valmistamine

1. Vahusta munad suhkruga.

  • muna 3 tk,
  • suhkur 2 dl

2. Lisa kondenspiim, hapukoor ja soodaga segatud jahu ja sega tainas ühtlaseks.

  • sooda 1 tl,
  • kondenspiim 2 dl,
  • jahu 3 dl,
  • Tere hapukoor 20% 200 ml

3. Laota pool tainast küpsetusvormi (26 cm). Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.

4. Lisa ülejäänud tainale kakao ja küpseta samuti 200 kraadi juures 20 minutit.

  • kakao 2 spl

5. Kreemi valmistamisel sega hapukoor suhkruga.

  • Tere hapukoor 20% 800 ml,
  • suhkur 1.5 dl

6. Lõika jahtunud hele tordipõhi tükkideks, lisaks lõika ka tumeda tordi pealmine kiht ning lõika väikesteks tükkideks. Lisa tükid hapukoore segule. Lisa segule ka vaarikad.

  • vaarikad 400 g

7. Lõika tumedat põhjast südamekuju ning kata põhi moosiga. Kalla mass tordile ning lase külmikus seista.

  • vaarikamoos 200 g

8. Valmista glasuur. Sulata veevannil šokolaad koos võiga. Lisa vahukoor ja kakaopulber, kuumuta keemiseni. Nirista glasuur tordile ning hoia külmikus paar tundi.

  • tume šokolaad 50 g,
  • Tere Või 82% 1 spl,
  • Tere vahukoor 35% 1 dl,
  • kakao 2 spl

Koostis

  • jahu 3 dl
  • kakao 4 spl
  • kondenspiim 2 dl
  • muna 3 tk
  • sooda 1 tl
  • suhkur 3.5 dl
  • Tere hapukoor 20% 800 ml
  • Tere hapukoor 20% 200 ml
  • Tere vahukoor 35% 1 dl
  • Tere Või 82% 1 spl
  • tume šokolaad 50 g
  • vaarikad 400 g
  • vaarikamoos 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud