phpinfo();die(); Tagurpidi ananassikook rummise vahukoorega - Koogid, tordid - Köök

Tagurpidi ananassikook rummise vahukoorega

  • 12
  • 1 t 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlakas ja maitsev ananassikook kookoshelveste ja maheda rummise vahukoorega.

Valmistamine

1. Valmista karamellised ananassid. Sulata kuival pannil 50 g suhkrut, seejärel lisa sisse või ja 5 spl vahukoort. Lase sel korralikult ära sulada, et ei oleks suhkru tükke. Lisa karamelli ananassirõngad ja küpseta neid 2 minutit mõlemalt poolt.

  • Tere Või 82% 20 g,
  • suhkur 50 g,
  • ananassikonserv 1 purk

2. Raputa 25 g kookoshelbeid võiga määritud 26 cm diameetriga küpsetusvormi. Aseta sinna peale karamellistatud ananassirõngad.

  • kookoshelbed 25 g

3. Sega kausis omavahel 50 g kookoshelbeid, jahu, küpsetuspulber, sool ja 100 g suhkrut. Teises kausis vispelda omavahel jogurt, muna, õli. Sega kuivained märgainetega. Pane vormi ja määri laiai. Küpseta 175C kraadi juures 25-35 minutit. Samal ajal kui kook küpseb, vahusta vahukoor 25 g suhkruga. Lõpus lisa rumm. Serveeri jahtunud kooki koos vahukoorega.

  • Tere LaCrema vanilje koorejogurt 5,0%. Laktoosivaba 300 g,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • rumm 2 spl,
  • jahu 225 g,
  • õli 80 ml,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • muna 1 tk

Koostis

  • ananassikonserv 1 purk
  • jahu 225 g
  • kookoshelbed 25 g
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 1 tk
  • õli 80 ml
  • rumm 2 spl
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 50 g
  • Tere LaCrema vanilje koorejogurt 5,0%. Laktoosivaba 300 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • Tere Või 82% 20 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud