phpinfo();die(); Tagurpidi banaani-karamellikook - Koogid, tordid - Köök

Tagurpidi banaani-karamellikook

  • 12
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Magus kook erinevate suhkrutega.

Valmistamine

1. Lõika banaanid pikkupidi pooleks. Raputa 2 spl suhkrut koogivormi põhja ja pane pane banaanid suhkrule ja raputa peale ülejäänud suhkur.

  • banaan 3 tk,
  • fariinsuhkur 4 spl

2. Haki mandlid ja pane banaanidele peale, lisa poole sidruni mahl ja siis võitükid.

  • mandlid 50 g,
  • sidrunimahl 0.5 tk,
  • Tere Või 82% 20 g

3. Sega kokku kuivained.

  • Demerara suhkur 2 dl,
  • suhkur 2 dl,
  • jahu 8 dl,
  • söögisooda 1 tl,
  • vanillisuhkur 1 spl

4. Lisa keefir, sidrunimahl ja õli ning sega ühtlaseks.

  • Tere keefir 2,5% 6 dl,
  • sidrunimahl 0.5 tk,
  • toiduõli 1 dl

5. Vala tainas banaanidele peale ning küpseta 180°C ahjus 50 minutit. Lase jahtuda ja kummuta kook teistpidi koogivaagnale.

Koostis

  • banaan 3 tk
  • Demerara suhkur 2 dl
  • fariinsuhkur 4 spl
  • jahu 8 dl
  • mandlid 50 g
  • sidrunimahl 0.5 tk
  • sidrunimahl 0.5 tk
  • söögisooda 1 tl
  • suhkur 2 dl
  • Tere keefir 2,5% 6 dl
  • Tere Või 82% 20 g
  • toiduõli 1 dl
  • vanillisuhkur 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud