phpinfo();die(); Tagurpidi rabarberikook - Koogid, tordid - Köök

Tagurpidi rabarberikook

  • 8
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ülimalt mõnus magus-hapu suvine kook.

Valmistamine

1. Tükelda rabarber ning sega poole koguse siirupiga läbi.

  • rabarber 450 g,
  • agaavisiirup 1 dl

2. Vala rabarberitükid küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja ning puista üle kaneeliga.

  • kaneel 1 spl

3. Eralda munavalged kollastest ning vahusta munavalged soola ja äädikaga kõvaks vahuks. Siis lisa ka teine pool siirupist ning vahusta veel veidi.

  • munavalge 4 tk,
  • valge veini äädikas 1 tl,
  • sool,
  • agaavisiirup 1 dl

4. Sega mandlijahu küpsetuspulbriga ning munakollastega. Lõpuks mikserda kõik munavalgega kokku.

  • munakollane 4 tk,
  • mandlijahu 3 dl,
  • küpsetuspulber 1 tl

5. Vala munasegu rabarberitele ning küpseta kooki 180 kraadises ahjus 30 minutit.

Koostis

  • agaavisiirup 2 dl
  • kaneel 1 spl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • mandlijahu 3 dl
  • munakollane 4 tk
  • munavalge 4 tk
  • rabarber 450 g
  • sool
  • valge veini äädikas 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud