phpinfo();die(); Tervislik šarlott - Koogid, tordid - Köök

Tervislik šarlott

  • 7
  • 4 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Vähese jahu ja suhkruga valmistatud šarlott on laktoosivaba.

Valmistamine

1. Vahusta munad koos suhkruga tugevaks vahuks.

  • muna 6 tk,
  • suhkur 70 g

2. Sega omavahel korralikult kokku jahu, jaanikaunapulber ja küpsetuspulber.

  • nisujahu 70 g,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • jaanikaunapulber 20 g

3. Lisa jahusegu vahustatud munadele. Sega korralikult. Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit. Keera kook soojalt koos küpsetuspaberiga rulli.

4. Võta kahvel ja peenesta tofu. Lisa jogurt ja pressi juurde apelsinidest mahl. Lisa želatiinile külm vesi ja lase 5 min paisuda. Sulata paisunud želatiini vesivannil pidavalt segades kuni vedelik on selge. Lisa niristades ja pidevalt segades tofu-jogurti segule.

  • vesi 100 ml,
  • želatiin 20 g,
  • apelsin 2 tk,
  • tofu 500 g,
  • Tere LaCrema vanilje koorejogurt 5,0%. Laktoosivaba 500 g

5. Keera rullikeeratud kook lahti ja määri apelsinimoosiga. Keera kook uuesti kokku ilma küpsetuspaberita. Lõika viilud. Võta suurem kauss ja kata kausipõhi koogiviiludega. Vala peale täidis. Aseta kauss vähemalt neljaks tunniks külma. Valmis šarlott keera serveerimiseks tagurpidi.

  • apelsinimoos 300 g

Koostis

  • apelsin 2 tk
  • apelsinimoos 300 g
  • jaanikaunapulber 20 g
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 6 tk
  • nisujahu 70 g
  • suhkur 70 g
  • Tere LaCrema vanilje koorejogurt 5,0%. Laktoosivaba 500 g
  • tofu 500 g
  • vesi 100 ml
  • želatiin 20 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud