phpinfo();die(); Toorjuustu-kookoskook - Koogid, tordid - Köök

Toorjuustu-kookoskook

  • 12
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kook, mis viib keele alla!

Valmistamine

1. Purusta käte vahel küpsised kaussi.

  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 200 g

2. Sulata kastrulis või ja lisa koos kookoshelvestega purustatud küpsistele.

  • kookoshelbed 3 spl,
  • Tere Või 82% 90 g

3. Kata lahtikäiv koogivorm küpsistega.

4. Sega omavahel toorjuust, kondenspiim ja kookospiim.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 750 g,
  • kondenspiim 300 g,
  • kookospiim 200 ml

5. Seejärel lisa munad, munakollane ja hele suhkrusiirup. Sega ühtlaseks. Kalla segu küpsisepõhjale.

  • muna 2 tk,
  • munakollane 1 tk,
  • suhkrusiirup 1.5 dl

6. Küpseta kooki 160 kraadi juures 1 tund ja 15 minutit. Lase koogil üks tund järelküpseda. Lase külmkapis seista üleöö.

7. Järgmisel päeval kata kook hapukoorega.

  • Tere hapukoor 20% 3 spl

8. Sulata šokolaad vesivannil ning kasta maasikad sulatatud šokolaadi. Tõsta tahenenud šokolaadiga maasikad koogile.

  • maasikad 2 peotäis,
  • piimašokolaad 100 g

Koostis

  • kondenspiim 300 g
  • kookoshelbed 3 spl
  • kookospiim 200 ml
  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 200 g
  • maasikad 2 peotäis
  • muna 2 tk
  • munakollane 1 tk
  • piimašokolaad 100 g
  • suhkrusiirup 1.5 dl
  • Tere hapukoor 20% 3 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 750 g
  • Tere Või 82% 90 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud