phpinfo();die(); Toorjuustu-õunakook - Koogid, tordid - Köök

Toorjuustu-õunakook

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt mahlane ja hapukas toorjuustukook.

Valmistamine

1. Purusta küpsised ning sega sulatatud võiga. Suru saadud puru küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja (koogivorm 24cm)

  • Digestive küpsised 12 tk,
  • Tere Või 82% 75 g

2. Koori ja tükelda õunad. Sulata pannil või ning lisa hulka suhkrud ja kaneel. Kuumuta kuni viimane hakkab karamellistuma. Seejärel sega hulka õunatükid ja kuumuta seni, kuni vedelik on imendunud ja õunad peaaegu pehmed. Lase jahtuda.

  • õun 4 tk,
  • suhkur 1 dl,
  • Tere Või 82% 2 spl,
  • fariinsuhkur 0.5 dl,
  • kaneel 1 tl

3. Sega toorjuust suhkruga ning mikserda hulka munad. Lisa õunasegu toorjuustu hulka.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g,
  • muna 3 tk

4. Sega omavahel kuivained ning lisa tükeldatud külm või. Näpi purutaoliseks massiks.

  • fariinsuhkur 1 dl,
  • Tere Või 82% 50 g,
  • jahu 0.5 dl,
  • kaerahelbed 2.5 dl

5. Nüüd vala toorjuustu-õunasegu küpsisepõhjale ning puista peale kaerahelbepuru. Küpseta kooki eelkuumutatud 160-kraadises ahjus 40 minutit. Lase koogil jahtuda.

Koostis

  • Digestive küpsised 12 tk
  • fariinsuhkur 1.5 dl
  • jahu 0.5 dl
  • kaerahelbed 2.5 dl
  • kaneel 1 tl
  • muna 3 tk
  • õun 4 tk
  • suhkur 1 dl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g
  • Tere Või 82% 2 spl
  • Tere Või 82% 125 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud