phpinfo();die(); Toorjuustuglasuuriga peedikook - Koogid, tordid - Köök

Toorjuustuglasuuriga peedikook

  • 12
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ülimaitsev kook. 

Valmistamine

1. Sega omavahel kokku kuivained: jahu, suhkur, sool, sooda, kaneel, muskaat. Lisa munad ja rapsiõli ja sega ühtalseks tainaks.

  • jahu 4 dl,
  • suhkur 3 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • sooda 1 tl,
  • sool 1 tl,
  • kaneel 1 spl,
  • muskaatpähkel 1 tl,
  • muna 3 tk,
  • rapsiõli 3 dl

2. Lisa hakitud kreekapähklid ja riivitud punapeet. Pane tainas 26 cm läbimõõduga lahtikäivasse küpsetuspaberiga kaetud koogivormi ja küpseta 180 kraadi juures 60 minutit.

  • kreeka pähklid 2 dl,
  • punapeet (keedetud) 250 g

3. Vahusta toasoe toorjuust tuhksuhkruga. Lisa pressitud apelsinimahl. Jahtunud koogile määri peale glasuur. Pane külmkappi tõmbama mõneks tunniks.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g,
  • tuhksuhkur 3 dl,
  • apelsinimahl 3 spl

Koostis

  • apelsinimahl 3 spl
  • jahu 4 dl
  • kaneel 1 spl
  • kreeka pähklid 2 dl
  • muna 3 tk
  • muskaatpähkel 1 tl
  • punapeet (keedetud) 250 g
  • rapsiõli 3 dl
  • sooda 1 tl
  • sool 1 tl
  • suhkur 3 dl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g
  • tuhksuhkur 3 dl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud