phpinfo();die(); Toorjuustukook krõbeda müsliga - Koogid, tordid - Köök

Toorjuustukook krõbeda müsliga

  • 12
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Vali endale sobiv krõbe müslipõhi. (šokolaadiga, puuviljadega)

Valmistamine

1. Purusta krõbe müsli väiksemateks tükkideks. Vooderda 24cm läbimõõduga vorm küpsetuspaberiga ja raputa põhjale müslipuru niipalju, et see kataks põhja.

  • krõbe müsli 250 g

2. Sega toorjuust jogurtiga.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g,
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 300 g

3. Sulata šokolaad vesivannil ning lisa segades toorjuustusegu hulka. Viimasena sega sisse ülejäänud müsli.

  • piimašokolaad 200 g

4. Aseta segu vormi müsli põhjale. Lase jahedas taheneda paar tundi ning kaunista marjade ja maasikatega.

  • maasikad 100 g,
  • mandlilaastud 100 g

5. Serveeri.

Koostis

  • krõbe müsli 250 g
  • maasikad 100 g
  • mandlilaastud 100 g
  • piimašokolaad 200 g
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 300 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud