phpinfo();die(); Toorjuustutort rabarberikastmega - Koogid, tordid - Köök

Toorjuustutort rabarberikastmega

  • 12
  • 2 t 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane toorjuustutort rabarberikastmega. Sobib nii perele kui ka külalistele.

Valmistamine

1. Purusta küpsised ja sega kokku sulatatud võiga. Suru puru 26 cm diameetriga küpsetusvormi. Mässi küpsetusvorm veekindlalt sisse foolimiga või kasuta mitte lahtikäivat küpsetusvormi.

  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 250 g,
  • Tere Või 82% 85 g

2. Mikserda 100 g toasooja toorjuustu 30 g maisitärklise ja 75 g suhkruga paar minutit. Seejärel mikserda sisse ülejäänud toorjuust, 150 g suhkrut, kohupiim ja vaniljesuhkur.

  • maisitärklis 30 g,
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 380 g,
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 400 g,
  • suhkur 250 g,
  • vanillisuhkur 2 tl

3. Nüüd mikserda juurde vahukoor ja munad. Vala täidis põhjale. Tõsta tort koos vormiga veega täidetud anumasse ja küpseta torti ahjus 90 minutit 190C kraadi juures. Lase 1 h jahtuda ja seejärel hoia külmkapis 3 h.

  • Tere vahukoor 35% 125 ml,
  • muna 3 tk

4. Valmista rabarberikaste. Puhasta ja viiluta rabarberid. Kuumuta potis grenadili siirup koos rabarberitega 6-8 minutit või kuni rabarberid on pehmed. Sega tassis 50 ml külmas vees 15 g maisitärklist, sega hulka rabarberitele ja lase tõusta keema ja kuumuta 1 minut. Jahuta täielikult.

  • rabarber 600 g,
  • grenadili siirup 200 ml

5. Serveeri tordilõiku rabarberikastmega.

Koostis

  • grenadili siirup 200 ml
  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 250 g
  • maisitärklis 30 g
  • muna 3 tk
  • rabarber 600 g
  • suhkur 250 g
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 380 g
  • Tere vahukoor 35% 125 ml
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 400 g
  • Tere Või 82% 85 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud