phpinfo();die(); Tummine šokolaadikook - Koogid, tordid - Köök

Tummine šokolaadikook

  • 12
  • 1 t 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt tummine jahuta šokolaadikook. Laktoosivaba.

Valmistamine

1. Lõika datlid väikesteks tükkideks. Poest mandlijahu asemel võid selle ise kodus teha, selleks blenderda väiksem kogus mandleid blenderis peeneks. Vispelda kausis munad, maitsestamata jogurt ja õli. Sulata vesivannil šokolaad.

  • muna 5 tk,
  • Dattel 25 tk,
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 85 ml,
  • õli 6 spl,
  • mandlijahu 375 ml

2. Teises kausis sega omavahel mandlijahu, kakao pulber, suhkur, vaniljesuhkur, sool ja küpsetuspulber. Sega kausis omavahel kokku märgained, kuivained, datlid ja sulatatud šokolaad. Tõsta küpsetuspaberiga voodertatud 26 cm diameetriga koogivormi. Küpseta ahjus 175C kraadi juures 50-65 minutit või kuni kook on valmis. Lase jahtuda.

  • tume šokolaad 200 g,
  • suhkur 200 ml,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • kakaopulber 2 spl

3. Hoia kookoskoort öö otsa külmkapis. Vahusta kookoskoor tuhksuhkruga ja kasuta seda koogi kastmena. Kookoskoore võib asendada ka 200 ml vahukoorega, kuid siis pole kook enam laktoosivaba.

  • tuhksuhkur 2 spl,
  • Kookoskoor 1 pakk

4. Serveeri.

Koostis

  • Dattel 25 tk
  • kakaopulber 2 spl
  • Kookoskoor 1 pakk
  • küpsetuspulber 1 tl
  • mandlijahu 375 ml
  • muna 5 tk
  • õli 6 spl
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 200 ml
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 85 ml
  • tuhksuhkur 2 spl
  • tume šokolaad 200 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud