phpinfo();die(); Vaarika kondenspiimakook - Koogid, tordid - Köök

Vaarika kondenspiimakook

  • 12
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kook magusasõpradele.

Valmistamine

1. Pane jahu, suhkur, sool ja võikuubikud kaussi ja näpi ühtlaseks. Lisa 2 spl jääkülma vett ja töötle tainaks. Suru tainas 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi ja pane 10 minutiks sügavkülma. Seejärel küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.

  • jahu 1.5 dl,
  • suhkur 0.5 dl,
  • sool,
  • Tere Või 82% 130 g,
  • vesi 2 spl,
  • riisijahu 1.5 dl

2. Klopi munakollased kahvliga kergelt lahti ja sega kondenspiimaga ühtlaseks. Laota vaarikad ühtlase kihina eelküpsetatud koogipõhjale ja vala kondenspiima-munaseguga üle.

  • munakollane 3 tk,
  • kondenspiim 300 ml,
  • vaarikad 300 g

3. Küpseta ahjus 170 kraadi juures u 35 minutit. Lase koogil enne lahtilõikamist täielikult jahtuda.

Koostis

  • jahu 1.5 dl
  • kondenspiim 300 ml
  • munakollane 3 tk
  • riisijahu 1.5 dl
  • sool
  • suhkur 0.5 dl
  • Tere Või 82% 130 g
  • vaarikad 300 g
  • vesi 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud