phpinfo();die(); Valge šokolaadi-maasikatort - Koogid, tordid - Köök

Valge šokolaadi-maasikatort

  • 8
  • 2 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrk maasikatort, mis ei vaja küpsetamist.

Valmistamine

1. Pane šokolaad vesivannile sulama.

  • valge šokolaad 300 g

2. Purusta küpsised köögikombainis või pudista näppude vahel puruks.

  • Digestive küpsised 1 pakk

3. Lisa sulatatud või ning vooderda sellega lahtikäiva koogivormi põhi.

  • Tere Või 82% 100 g

4. Vahusta vahukoor ilma suhkruta, lisa kohupiim ning sulatatud šokolaad. Sega kõik ühtlaseks.

  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 300 g,
  • Tere vahukoor 35% 400 ml

5. Poolita maasikad ning vooderda nendega koogivormi servad.

  • maasikad 500 g

6. Lõika ülejäänud maasikad väiksemaks ning kata nendega põhi.

7. Kalla kohupiimasegu põhjala ning tõsta paariks tunniks külmkappi.

Koostis

  • Digestive küpsised 1 pakk
  • maasikad 500 g
  • Tere vahukoor 35% 400 ml
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 300 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • valge šokolaad 300 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud