phpinfo();die(); Vanilje-toorjuustukook kirssidega - Koogid, tordid - Köök

Vanilje-toorjuustukook kirssidega

  • 12
  • 1 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ülimalt kreemine toorjuustu-kohupiimakook hapukate kirssidega.

Valmistamine

1. Mikserda kausis omavahel toasoe või 60 g suhkruga. Lisa sisse 1 muna ja mikserda uuesti. Sega teises kausis omavahel näpuotsatäis soola küpsetuspulbri ja jahuga. Nüüd sega see sisse munasegule nii, et tekiks üpris pehme taigen. Suru taigen niiskete kätega küpsetuspaberiga voodertatud 26 cm diameetriga küpsetusvormi. Jäta ootele.

  • Tere Või 82% 100 g,
  • suhkur 170 g,
  • muna 4 tk,
  • sool 0.5 tl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • jahu 125 g

2. Vahusta kausis omavahel 110 g suhkrut, jahvatatud vanilje ja 3 muna. Kui sul pole jahvatatud vaniljekauna kasuta selle asemel 4 tl vaniljesuhkrut. Lisa juurde toorjuust ja kohupiim ning vahusta korralikult läbi. Vala toorjuustu-kohupiimasegu põhjale ja silu ühtlaseks. Küpseta ahjus 175C kraadi juures 45 minutit. Jahuta kook täielikult.

  • vanillikaun 1 tl,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g,
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 400 g

3. Samal ajal kui kook küpseb valmista ette kirsikate. Kuumuta kastrulis 2 dl kirsisiirupit või mahla. Lahusta külmas vees või mahlas 2 spl tärklist ja lisa keeval siirupile, sega korralikult, et ei tekiks klimpe ja kuumuta umbes 1 minut. Seejärel sega sisse kurnatud kirsid ja lase jahtuda täielikult. Pane jahutatud koogile peale kirsikaste ja naudi.

  • kirsimahl 2 dl,
  • tärklis 2 spl,
  • kirsid 400 g

Koostis

  • jahu 125 g
  • kirsid 400 g
  • kirsimahl 2 dl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • muna 4 tk
  • sool 0.5 tl
  • suhkur 170 g
  • tärklis 2 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 400 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • vanillikaun 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud